Elle-galan!

Svenska modevärldens mesta gala: Elle-galan har gått av stapeln. Alltid lika kul att spana in vad svenska kändisar rotat fram för den ängsliga afton.

Glammigast: Emilia de Poret och Anneli Alhanko hade tagit fasta på namnet: Gala. Kul med svenskar som vågar ta ut svängarna och som gör det bra.

Mest personliga stil:
Två damer som har skapat sin signaturstil och körde på den även ikväll: Susanne Ljung (i rött) och Maja Ivarsson (längst till höger). Enträgen vinner!

Färggladast: Tycker kanske att Andrea Engsälls stass känns en aningen somrig men i min bok får hon pluspoäng för att hon vågar färg i allt svart. Ruth Vega Fernandez gula klännig är fantastiskt söt (hon vann f.ö pris för Årets Bäst Klädda Kvinna).

Snyggaste paren: Alex och Amanda Schulman. Snygga var för sig och snygga tillsammans. Sen har vi Sveriges i min mening snyggaste kvinna: Cecilia Forss med klädsamt sällskap. Andra lyckades mindre bra…
Snyggaste trio: Dagmar – alltid!

Less is more: Blankens och Styelins Elin Nyström. Supersnygga!

Minst snygga trio: jag tycker inte att det behöver vara cirkus för att ”fashion”. Coolhet är en fin linje att balansera, tycker ingen av dessa tre hanterar det riktigt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s