Julklappstips: tema förskolepersonal

Nu börjar det närma sig tiden på året då stressen går i taket. Julklappar till familj och vänner ska köpas, julkort ska skickas, julmat planeras, det ska pyntas, glöggfester ska minglas and the list goes on. En sak som är lätt att glömma men som absolut inte BÖR glömmas bort är presenter till barnens fröknar. När det kommer till kritan är dessa människor nyckelpersoner i vår vardag och bör därför uppskattas där efter.

En bra present enligt mig är genomtänkt,  personlig, användbar och gärna lite glammig. ”Saker man vill ha men inte unnar sig är” en bra tumregel för bra presentköp. Här är ett axplock på saker jag funderar på att köpa till Kottens fantastiska fröknar.

1. Handvärmare. Med ett klick blir hjärtat 55 grader och håller sig varmt i 20 – 40 minuter. Perfekt till en frökens som spenderar stora delar av sin dag utomhus. Finns på Coolstuff.

2. Tryter fantasin och tiden är presentkort ett bra val. Välj något glammigt som make up, pedikyr eller hos en blomsteraffär.

3. Angorastrumpor. Ska man stå och huttra utomhus ska man göra det med stil. Gosiga strumpor i mjukaste angora blir en uppskattad present. Fina finns att köpa på bland annat Twilfit.

4. Exklusivt te som väcker habegär lika mycket för smaken som för den dekorativa burken kanske man inte köper var och varannan dag. Just därför är det en kul julklapp.

5. Cookies in jar är ett stort fenomen i USA och visst är det en fin present att ge bort? Dessutom perfekt om budgeten är knapp då det inte går loss på så många tior.

6. Hemgjord goodiebag. Förra året hade jag oceaner av tid (men en något stram budget). Därför gjorde jag en egen delikatesspåse med hembakta kakor, kolor, brödformar med brödmix och instruktioner samt ett doftljus och lite köpt godis. En lite mer avancerad variant av ”Cookies in a jar” som går att variera i det oändliga och som garanterat blir en uppskattad gåva.

7. Tidningsprenumeration. I mataffären kan man hitta ställ med tidningsprenumerationsboxar. De kostar ca 160.- och då får mottagare självbestämma vilken av ca 10 titlar hon vill välja att prenumerera på. Antalet nummer varierar bland publikationerna.

Annonser

En reaktion på ”Julklappstips: tema förskolepersonal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s