Nya bud!

Vi åkte aldrig och tittade på renoveringsobjektet idag. Pappa Byggnadsingenjören gav tummen ned och då är det bäst att lyssna (pappsen såg väl allt arbete som låg framför honom och la sitt veto illa kvickt). Men det är klart att vi gick på visning ändå. Det är ju vår familjehobby nu för tiden. Maken hittade en lägenhet, byggd -89, med krypavstånd till Kottens dagis som vi fick lov att komma och titta på i sista minuten. Den är så långt ifrån sekelskiftet i Gröndal man kan komma och även om den endast med nöd och näppe lyckas uppbåda lite charm så går det inte att komma ifrån: med 2 barn är den perfekt.

Det finns: barnvagnsrum på entréplan, stor hiss, förvaring en masse, hel kyl/frys (viktigt) samt 3 bra sovrum. Gröndal har inget av detta – men å andra sidan fina fönster.
Men Gröndal har inte krypavstånd till Kottens dagis – och det är en tung motståndare att brottas med. Vi älskar nämligen Kottens dagis. Allra mest älskar Kotten sitt dagis, han vänder sig knappt om och vinkar hej då när man droppar av honom på morgonen. Och jag förstår honom, personalen är kanon och de andra Kottarna är sköna. Idag kom till exempel Adrian två år ut från skötrummet, tittar på mig och säger:

–       Vet du vad som är ish pisch?
–        Nä svarar jag.
–       Det är när jag stoppar händerna i toan.

Hur kan man liksom inte älska ett ställe där man förses med den typen av viktig info varje dag. Ni fattar ju vad Kotten lär sig (stoppa händerna i toan, reds anm.)

 

Annonser

2 reaktioner på ”Nya bud!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s