En festlig rest-middag!

VI tjuvstartade som sagt makens födelsedagsfirande redan i lördags. Det blev en del mat över så vi bestämde oss för att lyxa till en i övrigt ganska trött måndag.

Gott blev det!
En klassisk cheré chaud är något av det bästa jag vet!

Klassiker nr 2: Råraka (eller som det heter enligt mig ”Päreplätt”) med Kalixrom.
Slutligen parmalindad mozzarella på bädd av lättkokta sugarsnaps som fått gratinera 5 minuter i 200 grader varm ugn. Löjligt enkelt och himmelskt gott. Receptet kommer från den här boken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s